TRABZON / VAKFIKEBİR - Fevziye Ortaokulu

Murteza KIRAN - Okul Müdürü

1969 yılında Trabzon Beşikdüzü ilçesinde doğdum. İlk, Orta ve lise öğrenimimi Beşikdüzü ilçesinde tamamladım. Giresun Eğitim Yüksekokulunun Sınıf Öğretmenliği Bölümünü 1989 yılında bitirdim. 1990 yılında Bitlis İli Adilcevaz ilçesinde ilk sınıf öğretmenliğimi yaptım.1994 yılında Trabzon iline atandım. Sırasıyla Şalpazarı Doğancı İlkokulunda sınıf öğretmenliği ve müdür vekilliği, Beşikdüzü Kutluca İlköğretim okulunda sınıf öğretmenliği ve müdür yetkili öğretmen olarak görev yaptıktan sonra Milli Eğitim Bakanlığının açtığı müdürlük sınavını kazandım. Müdürlük kursundan sonra 2005 yılında Beşikdüzü Türkelli İlköğretim okuluna müdür olarak atandım. Daha sonra sırasıyla Beşikdüzü Çeşmeönü İlköğretim Okulu, Beşikdüzü Merkez İlköğretim Okulu ve Çavuşlu İlk-Ortaokulunda müdürlük görevini yaptım. AÖF lisans tamamlama yaparak yan alan Sosyal Bilgiler Öğretmenliği olarak 1996 yılında mezun oldum. 2005 yılında Milli Eğitim Bakanlığının yaptığı Uzman Öğretmenlik sınavını kazanarak "Uzman Öğretmen" unvanını aldım. 2007 yılında KTÜ Sosyal Bilimler Fakültesi Eğitim Yönetimi Teftişi  Planlaması ve Ekonomisi yüksek lisans programını bitirdim.2016 yılına AÖF Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldum. Çoklu Okul Ortaklığı kapsamında 2012-2014 yılları arasında Fransa Ve Polonya ülkelerinden ortak okullarla Comennius projesi yürüttüm. Bakanlık nezlinde panalist olarak görev yaptım. 2010 yılında 18. Milli Eğitim Şurası ve çalıştayında görev aldım. 1998-2005 yılları arasında Beşikdüzü  İlçe İzci liderliği yaptım. OYGEP formatörlüğü  ve İntel Öğretmen Formatörlüğü kurslarını başarıyla bitirdim. Bu alanlarda seminerler düzenledim. 2019 yılında Fevziye İlk- Ortaokulu müdürlüğüne atandım.