TRABZON / VAKFIKEBİR - Fevziye Ortaokulu

Ali BALTÜRK - Müdür Yardımcısı

1965 yılında Trabzon / Vakfıkebir İlçesinde doğdu. İlkokulu Deregözü Mollaömerli Mahallesi İlkokulunda, Ortaokulu Vakfıkebir İ.H. Ortaokulunda, liseyi de Akçaabat İ.H. Lisesinde 1984 yılında tamamladı. Üniversiteyi 1985-1989 yıllarında Kayseri Erciyes Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde okudu.Askerliğini yedek subay öğretmen olarak Ankara/Polatlı ve Trabzon Şalpazarı Lisesinde yaptı. İlk ataması 1992 yılında Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni olarak İsparta/ Senirkent Büyükkabaca İlköğretim Okuluna yapıldı. 1995 yılında Artvin Borçka İ.H.L. 6 ay sonra da aynı ilin Murgul İ.H.L. İ.H.L. Meslek dersleri öğretmeni olarak atandı. Üç yıl öğretmen ve idarecilik yaptığı bu liseden 1998 yılında Trabzon/Beşikdüzü Akkese İlköğretim okuluna öğretmen olarak ataması yapıldı. Dört yıl bu okulda müdür yardımcılığı ve müdür vekilliğinden sonra 2003 yılında aynı ilçenin Çeşmeönü İlköğretim okuluna sınavla müdür olarak ataması yapıldı. Bu okulda 5 yıl müdürlük görevinden sonra Trabzon Çarşıbaşı Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğüne ataması yapıldı. 7 Yıl Halk Eğitimi Müdürlüğünün ardından Beşikdüzü Merkez Ortaokuluna Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni olarak ataması yapıldı. 4 ay sonra da Vakfıkebir Çavuşlu Ortaokuluna Müdür Yardımcısı olarak atandı. 4.5 yıllık görevinden sonra da 03.07.2019 tarihinde Trabzon/Vakfıkebir Fevziye Ortaokuluna Müdür Yardımcısı olarak ataması yapıldı. Halen bu görevine devam etmektedir. 2005 yılında Milli Eğitim Bakanlığının yapmış olduğu Uzman Öğretmenlik Sınavını kazanarak " Uzman Öğretmen " unvanı alan Müdür Yardımcısı Ali BALTÜRK Evli ve 3 çocuk babasıdır.